IIRUC SERVICE | Vânzare și service • case de marcat | Mașină de numărat bancnote Glory GFB-800 : IIRUC SERVICE | Vânzare și service case de marcat | Vânzare și service IT
1505
post-template-default,single,single-post,postid-1505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mașină de numărat bancnote Glory GFB-800

Masina de numarat bancnoteDescriere:
Echipamentele de numărat bancnote GLORY fabricate în Japonia s-au impus în ultimii ani pe piața românească printr-o fiabilitate remarcabilă, fapt ce a convins majoritatea băncilor autohtone să achiziționeze aceste echipamente.

    Mașinile de numărat bani GLORY GFB 800 sunt proiectate pentru mod de lucru intensiv, clasa “heavy-duty”. Timpul efectiv de funcționare fără intervenții service și durată mare de viață a echipamentului conduc la o amortizare rapidă a investiției și la o exploatare îndelungată (minim 7 ani în cazul unei întrețineri corespunzătoare!).

Datorită sistemului de alimentare prin fricțiune, mașina de numărat bani GLORY GFB-800 asigură o precizie la numărare ridicată atât pentru bancnotele pe suport de polimer (RON) cât și pentru cele pe suport de hârtie (USD, EURO).

Viteza maximă de numărare este de 1.800 bancnote pe minut. Această viteză se poate reduce la 1.500, 1.000 sau 500 bancnote pe minut, viteza de numărare setată fiind afișată pe display.

Sistemul de antrenare prin fricțiune, prin intermediul dispozitivului de prevenire a dublei alimentări (double feed prevention system) elimină posibilitatea acceptării bancnotelor duble. În caz de detecție a unei erori, mașina se oprește și se afișează foarte clar tipul erorii întâlnite pe afișajul cu LED-uri, respectiv ED (error double) pentru bancnote lipite, EH (error half) pentru jumătăți de bancnote, EC (error chain) pentru bancnote înlănțuite, etc.

Specificații tehnice:
Sistem de alimentare: cu rolă de fricțiune
Viteza de numărare: 1.800, 1.500, 1.000, 500 bancnote/minut
Dimensiunea teancurilor: presetată la 10, 20, 25, 50, 100 buc. sau manual, între 1 și 999.
Dimensiuni acceptate: lățime: 50 ÷ 85 mm / lungime: 110 ÷ 180 mm
Capacitatea magaziei de alimentare: 300 bancnote
Capacitatea stivei de ieșire: 200 bancnote
Verificare dimensională pe cota scurtă-lățime (detecție SD)
Detecție bancnote lipite, jumătăți de bancnote, bancnote înlănțuite
Numărare bancnote atât din hârtie cât și din plastic, indiferent de gradul de uzură sau de murdărire.

Dacă doriți să achiziționați această mașină de numărat bancnote sau să aflați mai multe detalii vă rugăm să contactați cel mai apropiat punct de lucru IIRUC SERVICE. Adresele punctelor noastre de lucru și numerele de telefon le găsiți la Contact.

    .
No Comments

Post A Comment

*