IIRUC SERVICE | Vânzare și service • case de marcat | SERVICII APARATURĂ FISCALĂ : IIRUC SERVICE | Vânzare și service case de marcat | Vânzare și service IT
779
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-779,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

IIRUC SERVICE dispune de un colectiv de specialiști, capabili de rezolvarea oricărei probleme hardware sau software.În decursul timpului am investit în pregătirea specialiștilor noștri, astfel încât IIRUC SERVICE are o bogată experiență în menținerea echipamentelor în stare de funcționare.

IIRUC SERVICE oferă servicii hardware și software, de la planificare, proiectare și implementare, până la administrare, pregătire personal și asistență tehnică, pentru o gamă largă de sisteme și echipamente fiscale.

Serviciile oferite în virtutea unui contract de service și întreținere asigură rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora.

Avantajele Contractului de Service și mentenanță:
– Reducerea costurilor de operare
– Menținerea echipamentelor în permanentă stare de funcționare
– Service pentru orice tip de echipament
– Înlocuirea echipamentelor defecte pe parcursul intervenției
– Consultanță software și hardware gratuită
– Furnizarea de consumabile, piese de schimb, calculatoare, imprimante etc. la prețuri promoționale
– Contracte de service, adaptate specificului activităților dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre serviciile noastre vă rugăm să contactați cel mai apropiat punct de lucru IIRUC SERVICE. Adresele punctelor noastre de lucru și numerele de telefon le găsiți la Contact.