IIRUC SERVICE | Vânzare și service • case de marcat | Sistem GLADIUS TouchPOS : IIRUC SERVICE | Vânzare și service case de marcat | Vânzare și service IT
1652
post-template-default,single,single-post,postid-1652,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sistem GLADIUS TouchPOS

Glaudius TouchPos

Descriere:
Sistemele TouchPOS GLADIUS au fost dezvoltate special pentru restaurante și fast-food-uri, unde odată testate s-au dovedit un real succes.
Prevăzute cu o carcasă din aluminiu injectată la cald, sistemele GLADIUS reprezintă o soluție durabilă, cu un design modern, construită pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei.
Carcasa este o dovadă de rezistență și soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garanție în plus ca toate operațiunile electrice interne au loc la o temperatură optimă.
Toate interfețele cu porturile de conectare sunt ascunse în compartimente bine protejate ale carcasei.
Sistemul touch POS Gladius este de o fiabilitate garantată, fiabilitate de care restaurantele sau magazinele au nevoie pentru a susține fără probleme operațiunile din cadrul lor. Oferă o gamă largă și variată de extensii opționale, precum și o flexibilitate de conectare și configurare a perifericelor.
Sistemul touch POS Gladius oferă un sistem punct-de-vânzare integrat complex, cu un design conceput atât pentru restaurante cât și magazine. Prin forma sa compactă, este echipamentul ideal pentru spațiile reduse. Cablurile ascunse, carcasa din aluminiu, sunt doar câteva dintre caracteristicile special gândite pentru a asigura un spațiu de lucru cât mai curat și organizat.
Datorită folosirii tehnologiei touch-screen în sistemele POS Gladius, munca operatorului de la terminal este mult ușurată, ceea ce duce la creștera vitezei de servire a clienților într-un magazin, restaurant, fast-food.

În lateral se poate include și o unitate de citire a cardurilor magnetice(MCR) ce poate fi ușor montată și integrată în sistem, unități de FDD și CD-ROM ce pot fi conectate extern, o tastatură programabilă de 32 taste ce poate fi montată de asemenea pe partea cu cititorul de carduri magnetice, iar în spate se poate monta un VFD-client display pentru afișarea sumei totale de plată.
Prin adăugarea celui de-al doilea dispaly LCD, sistemele Gladius devin un puternic instrument de marketing și advertising, pe cel de-al doilea display putând rula reclame ale produselor vândute cât timp clientul așteaptă bonul de la casă.

Dacă doriți să achiziționați aceast sistem GLADIUS TouchPOS sau să aflați mai multe detalii vă rugăm să contactați cel mai apropiat punct de lucru IIRUC Service. Adresele punctelor noastre de lucru și numerele de telefon le găsiți la Contact.

No Comments

Post A Comment

*