IIRUC SERVICE | Vânzare și service • case de marcat | PRINCIPIILE NOASTRE DE BUSINESS : IIRUC SERVICE | Vânzare și service case de marcat | Vânzare și service IT
406
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-406,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Misiune

Deoarece piața românească a secolului XXI are nevoie de parteneri profesioniști în servicii și afaceri, care să adopte cele mai bune practici internaționale dovedite în zeci de ani de experiență, atât națională cât și internațională.

Deoarece putem susține tot ciclul de viață al unei soluții IT sub forma unui serviciu integrat, de la consultanță, achiziție, distribuție, integrare, administrare, suport și service, până la managementul proceselor IT sau de business.

Deoarece oferim serviciile unde este plasat clientul, în 4 ore, prin resurse proprii, acoperind întreaga țară cu puncte de prezență, personal și infrastructură proprii, dar și cu puternice centre de service.

Companiile românești au nevoie de parteneri pentru secolul 21 care să furnizeze IT-ul atât ca o utilitate, simplu și eficient, cât și ca serviciu complex cu valoare adăugată, susținând inovația de business și protejând avantajele competitive ale clienților.

Companiilor românești, celor peste 25.000 de clienți existenți și celor viitori, le putem oferi atât servicii și produse IT, cât și soluții de comerț, tranzacționale și de management al activității.

Managementul nivelelor de servicii, standardele de calitate, securitate și organizare, promptitudinea și profesionalismul ne ghidează misiunea.

Viziune

Furnizăm servicii IT de calitate prin personal pregătit și puncte de lucru în toată țara. Credem în eficiență, calitate și inovație pentru a răspunde exact nevoilor pe care clienții noștri le au.

Valori

Lucrăm în SINERGIE cu valorile clienților noștri

Livrăm soluții cu PROFESIONALISM și responsabilitate

Ne orientăm după NEVOILE CLIENȚILOR și personalizăm serviciile oferite

Credem în INOVAȚIE, promptitudine și eficiență

Asigurăm un RAPORT OPTIM între costuri și performanță

Oferim servicii de CALITATE

Avem ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Aducem un PLUS DE VALOARE prin produsele și serviciile noastre

Strategie

Să furnizăm servicii IT, așa cum alții furnizează apa, gazele și electricitatea.

Parteneriate pe termen lung, bazate pe încredere, cu clienți corporatiști și de retail, care să le permită acestora sa se concentreze pe obiectivele lor de business, lăsând în seama noastră serviciile și infrastructura IT.

Parteneriate strategice cu principalii producători și furnizori de soluții, echipamente și servicii IT, naționali și internaționali.

Acoperirea uniformă a întregii țări cu peste 200 de specialiști în peste 55 de puncte de prezență, 50 de laboratoare de service, 47 de magazine.

Integrarea pe verticală a echipamentelor specializate de retail și tranzacționale sau a serviciilor complexe de IT, la nivel de consultanță, hardware, software și comunicații ca o utilitate corporatistă.

Operarea infrastructurilor IT, tranzacționale și de comunicații; managementul clienților prin servicii specializate de out-tasking, out-sourcing și prim-contractor la nivel regional pentru Europa de Est.

Oferirea de servicii pe baza celor mai bune standarde internaționale de management al serviciilor IT (ITIL, ISO 9001, ISO 14000, ISO 18001, ISO 20000, ISO 27001).

Unicitatea serviciilor noastre e conferită de ușurință, transparență, încredere, securitate, calitate și eficiență.