IIRUC SERVICE | Vânzare și service • case de marcat | Cititor pentru carduri de sanatate Ingenico
4245
post-template-default,single,single-post,postid-4245,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Cititor card de sanatate

Cititor carduri de sanatate

Cititor card de sanatate

Cititor pentru carduri de sanatate

Descriere:
Cititorul pentru carduri de sanatate Ingenico Liteo este o interfata intre cardurile de tip Smart Card si aplicatiile specifice pentru PC. Fiind compatibil PC/SC si CCID, respectand standardul USB 2.0 cititorul de carduri Ingenico este “plug and play” putand fi instalat pe PC fara drivere, doar prin simpla conectare la USB. Cititorul Ingenico Liteo citeste toate tipurile de carduri cu microprocesor care respecta standardul ISO 7816 1-4 pentru smart cards.
Deasemeni cititorul de carduri are toate certificarile necesare standardului transparent smart card reader (Microsoft WHQL) si este compatibil cu sistemele de operare Linux si MacOS X.
Fiind dezvoltat pentru utilizare in masa, cititorul pentru carduri de sanatate Ingenico Liteo este compatibil cu toate aplicatiile ce utilizeaza smart carduri precum cele de tip Healthcare (carduri pentru asigurari de sanatate), IT security (carduri pentru acces si logare), Transport (carduri pentru tahograf si carduri de tranzit), e-ID si multe altele.

Specificatii tehnice:
Interfata PC: USB 2.0 (si compatibil USB 1.1) cu viteza 12 Mbps. Compatibil PC/SC si CCID.
Interfata smart card: ISO 7816 respectand protocoalele T=0 si T=1. Viteza de comunicatie este de pana la 420Kbps.
Smart carduri suportate: ISO 7816- 1 to -4 (carduri cu microprocesor).
Sisteme de operare suportate:
– Microsoft Windows 2000/XP/Vista pe 32-64 de biti si Microsoft windows 7 pe 32-64 de biti folosind Microsoft CCID driver.
– MacOS 10.4 Tiger/10.5 Leopard/10.6 Snow Leopard/10.7 Lion.
– Linux cu driver open source.
Dimensiuni: 84 x 68 x 10 mm
Greutate: 59 g
Certificari:
– USB 2.0 si USB 1.1
– EMV Level 1
– Microsoft WHQL
– CE/RoHS
– FCC Part 15 Class B

Daca doriti sa achizitionati un cititor pentru carduri de sanatate Ingenico sau sa aflati mai multe detalii despre acesta va rugam sa contactati cel mai apropiat punct de lucru IIRUC SERVICE. Adresele punctelor noastre de lucru si numerele de telefon le gasiti la Contact.

No Comments

Post A Comment

*