IIRUC SERVICE | Vânzare și service • case de marcat | Terminal Mobil Motorola MC 3100 : IIRUC SERVICE | Vânzare și service case de marcat | Vânzare și service IT
1682
post-template-default,single,single-post,postid-1682,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Terminal Mobil Motorola MC 3100

Motorola mc3100

Motorola MC 3100

Descriere:
Bazându-se pe arhitectura noii platforme Motorola Mobility 2.0, terminalul mobil Symbol / Motorola MC3100 oferă putere de calcul avansată, capabilități de top pentru captarea de date din sectorul industrial și caracteristici ergonomice superioare.
În afară de puterea de procesare și de memoria necesară pentru a suporta aplicațiile avansate, terminalul Symbol / Motorola MC3100 oferă cele mai noi tehnologii mobile și de securitate. Tehnologia Senzor Interactiv (IST) de la Motorola oferă un accelerometru integrat, care permite aplicații de top, bazate pe mișcare și care ușurează gestionarea tensiunii de alimentare etc.
Caracteristicile de securitate robuste includ certificarea FIPS 140-2 și protejează cele mai sensibile date.
Modele flexibile pentru a satisface diverse cerințe în afaceri
Există șase modele diferite ale terminalului Symbol / Motorola MC3100, ce vă permit să configurați dispozitivele pentru a satisface cel mai bine nevoile utilizatorilor și aplicațiilor dumneavoastră. Alegeți cea mai bună formă pentru aplicația dvs.: straight-shooter (cu declanșator drept), gun (pistol) sau turret (turela rotativa).
Modelul cu declanșator drept este ideal pentru aplicațiile de scanare standard.
Modelul tip pistol oferă confort pentru activitațile de scanare intensiva pe întreaga zi.
Modelul cu turela rotativă oferă flexibilitatea de a regla poziția de scanare, îmbunătățind confortul utilizatorului.
Toate cele trei modele oferă o gamă de sisteme de operare. Microsoft Windows Mobile 6.x Clasic are o interfață familiară și intuitivă, care reduce semnificativ timpul de instruire, în timp ce Windows CE 6.0 Pro oferă un mediu de programare robust pentru a suporta dezvoltarea de aplicații ample personalizate.
Implementare ușoară și eficientă.
Terminalele seriei industriale, standard, Symbol / Motorola MC3100 se integrează ușor în mediul tehnologic existent, inclusiv în rețele wireless LAN (WLAN).
Sistem de operare: Microsoft Windows Mobile 6.x sau Windows CE 6.0
Alegeți sistemul de operare care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră: mediul familiar Windows Mobile oferă instrumente standard de afaceri și aplicații gen linie de afaceri pentru o mare varietate de aplicații, și un mediu de dezvoltare pentru aplicații simple; platforma deschisă Windows CE permite atât dezvoltarea rapidă și ușoară cât și portarea aplicațiilor personalizate.

Specificații tehnice:
Procesor: CPU Marvell PXA320 624 MHz
Tip ecran: TFT touchscreen rezistiv, 65k culori
240×320 pixeli, 3.5 inch
Tastatură : 28 taste – Numeric
38 taste – Shifted Alpha Numeric
48 taste – Alpha-Numeric
Memorie: slot pentru carduri SD/MMC
256MB memorie interna
128MB RAM
Conectivitate: WLAN, Bluetooth, USB1.1
Cititor coduri de bare: laser pentru coduri de bare 1D si 2D
Sistem de operare: Microsoft Windows Mobile 6.1 Classic
Microsoft Windows CE 6.0 Pro
Baterie: Li-Ion 2740 mAh
Altele: Voice-over-IP Ready
Motorola Voice Quality Manager (VQM)
Wi-Fi Multimedia™ (WMM)
Accelerometru 3-axe
Temperatura de operare: -10°C – 50°C

Dacă doriți să achiziționați aceast terminal sau să aflați mai multe detalii vă rugăm să contactați cel mai apropiat punct de lucru IIRUC SERVICE. Adresele punctelor noastre de lucru și numerele de telefon le găsiți la Contact.

No Comments

Post A Comment

*